Nokialta korjaus Muralille - takaisin myyntiin Yhdysvalloissa

Markus Lehtiniitty
22. syyskuuta, 2009 18:24

Nokian Mural-puhelin on palaamassa saataville Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta.
Kerroimme aiemmin 3. syyskuuta AT&T:n vetäneen Muralin pois myynnistä sen kanssa ilmenneiden ongelmien vuoksi. Ongelmien vuoksi 3G-tuen sisältävä puhelin ei pystynytkään yhdistymään AT&T:n 3G-verkkoon. Ongelmat on nyt ratkaistu ja Nokian mukaan Muralin toimitukset ovat jälleen käynnistyneet ja puhelin tulee saataville lähipäivinä.
Syyskuun alussa kerroimme AT&T:n lopettaneen Muralin myynnin välittömästi sekä pyytäneen jälleenmyyjiä palauttamaan heille toimitetut Muralit takaisin AT&T:lle. Tuolloisista tiedoista poiketen vika ei kuitenkaan ilmeisestikään ollut ohjelmistossa, vaan itse laitteen tekniikassa.
Nyt viallisen Muralin omistajille on luvattu uusi, normaalisti toimiva versio Muralista.
Mural on Nokian AT&T-operaattorille räälöimä simpukkapuhelin. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat Nokian Series 40 -alusta, 2,2 tuuman sisäinen ja 1,36 tuuman ulkoinen näyttö, kahden megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth-yhteys, erilliset musiikkinäppäimet, 3G- ja HSDPA-yhteydet sekä tuki AT&T:n valituille palveluille. Muotoilutaan Mural muistuttaa melkoisesti Motorolan legendaarisia RAZR-puhelimia.
Hintaa Muralilla on AT&T:n kahden vuoden liittymäsopimuksella 49,99 dollaria.
Nokian AT&T:lle räätälöimät puhelimet ovat viime aikoina olleet ongelmissa tiiviisti: elokuun loppupuolella kerroimme AT&T:n tekemän verkkopäivityksen ajaneen iäkkäämmän Nokian 6650-mallin ongelmiin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.