Samsung vahvistanut B7330:n, B3310:n ja CorbyPRO:n tulon Suomeen

Markus Lehtiniitty
24. syyskuuta, 2009 15:58

Samsung on vahvistanut kolmen QWERTY-täysnäppäimistöllisen puhelimen markkinoilletulon Suomessa. Olemme kertoneet kustakin puhelimesta jo aiemminkin.
B7330 OmniaPRO on pieni päivitys aiempaan B7320-malliin. Uutta puhelimessa on Microsoftin tuoreempi Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversio, suurempi neliönmuotoinen näyttö tarkkuudeltaan 320x320 pikseliä, lähetyksiä 3G-verkossa nopeuttavan HSUPA-tekniikan tuki, suurempi sisäinen tallennusmuisti sekä suurempikapasiteettinen akku.
B7330 on tulossa Suomessa kauppoihin lokakuun puolivälissä, ja sen suositushinta on 339 euroa.
B3310 puolestaan on edullinen, sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu puhelin. Sen erikoisuus on puhelimen päälikannen vasemmasta reunasta löytyvä numeronäppäinrivi. B3310:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,1 tuuman näyttö, kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin, FM-stereoradio, 40 megatavun sisäinen tallennusmuisti, microSD-muistikorttipaikka, nopea pääsy Facebookiin, Flickriin ja MySpaceen sekä Bluetooth-yhteys.
B3310:n suositushinta on 169 euroa.
Myös eilen illalla julkistettu B5310 CorbyPRO on saapumassa Suomen markkinoille. Kyseessä on Samsungin nuorille suunnatun Corby-sarjan huippumalli. CorbyPRO:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat sivusta esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö, kolmen megapikselin kamera, tuki neljälle GSM-taajuudella ja kahdelle 3G/WCDMA-taajuudelle HSDPA-tuen kera, WLAN-, Bluetooth- ja USB-yhteydet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, GPS-paikannus sekä FM-radio RDS-tuella.
CorbyPRO on saapumassa Suomen markkinoille joulukuun puolivälissä ja sen suositushinta on 369 euroa.
Kaikki puhelimet tulevat Suomessa saataville skandinaavisella näppäimistöllä, josta löytyy myös ä-, ö- ja å-kirjaimet.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.