Samsung Behold II on Android-puhelin T-Mobilelle

Markus Lehtiniitty
5. lokakuuta, 2009 18:16

Samsung ja T-Mobile USA ovat julkistaneet uuden Behold II -nimeä kantavan, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimen.
Behold II -nimen ohella myös T939-nimisenä tunnetun uutuusälypuhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kuvausvalolla sekä videokuvaustuella, GPS-paikannus, 3G-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, musiikkisoitin, microSD-muistikorttipaikka sekä luonnollisesti tuki useille Googlen palveluille.
Behold II on Samsungin ensimmäinen Yhdysvaltain markkinoille suunnattu Android-käyttöjärjestelmällinen puhelinmalli. Se on tulossa yksinoikeudella saataville T-Mobile USA -operaattorin kautta vielä joulumarkkinoille. Tietoja puhelimen tulevasta hinnoittelusta ei vielä toistaiseksi ole paljastettu.
Euroopan markkinoille Samsung on toistaiseksi julkistanut i7500 Galaxy -Android-puhelimen, jonka jenkkiversioksi uusi Behold II voidaan mieltää. Kyseisen puhelimen odotetaan piakkoin rantautuvan myös Suomen markkinoille. Huhuissa on pyörinyt jo myös i7500:n pikkuvelimalli, i5700 Galaxy Lite, jonka julkistus on kuitenkin saatettu siirtää vasta ensi vuoden puolelle.
Uutta Behold II:ssa on, että Samsung on tuonut muista kosketuspuhelimistaan tutun TouchWiz-käyttöliittymän nyt myös Android-puhelimeen. i7500 Galaxyssa käytössä oli vielä Android vain vakiokuosissaan. Lisäksi Behold II:sta löytyy myös ns. 3D-kuutiovalikko (kuvassa), josta pääsee nopeasti siirtymään haluamiinsa toimintoihin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.