Videolla: HTC:n edullinen Windows-puhelin Touch2 testissä

Markus Lehtiniitty
8. lokakuuta, 2009 20:10

Jatkamme eilen Nokian N900:n selainominaisuuksia esittelevällä videolla aloittamaamme uutta päivittäistä videojuttusarjaamme uuden, edullisen Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun HTC Touch2-puhelimen esittely- ja testivideoilla.
Videoiden takaa löytyy MobileBurn.com-sivusto. Tarjolla on tällä kertaa kaksi videota, koska MobileBurn on päättänyt jakaa testin kahteen osaan. Yhdessä kaksi videota muodostavat lähes 13 minuuttia pitkän kokonaisuuden.
Ensimmäinen video alkaa HTC:n Touch2:n poistamisella myyntipakkauksesta, jonka jälkeen puhelimeen ja sen ominaisuuksiin syvennytään tarkemmin.
HTC Touch2:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HTC:n oma TouchFLO-käyttöliittymä, 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta), GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka sekä WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet. Touch2 on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin (850/900/1800/1900 MHz ja 900/2100 MHz) ja se tukee GPRS-, EDGE- ja HSDPA-datayhteyksiä.
Suomessa HTC Touch2:n suositushinta on 395 euroa ja sen odotetaan saapuvan markkinoille vielä loppuvuoden aikana.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.