Videolla: teinit villiintyvät Nokian mainoksessa

Markus Lehtiniitty
9. lokakuuta, 2009 16:01

Nokian asema on jo pitkään ollut heikko Yhdysvalloissa. Nokia jaksaa kuitenkin yrittää ja viime aikoina on ehkäpä jopa aivan hivenen nähty valoakin Yhdysvaltain markkinoiden tulevaisuuden osalta Nokian näkökulmasta.
Yksi viime aikojen Nokia-uutuuksia jenkkimarkkinoille on Verizon-operaattorin kautta yksinoikeudella saatavilla oleva Nokia 7705 Twist, jonka "mielenkiintoinen" mainosvideo onkin tämän päivän videomme - perjantain kunniaksi hieman kevyempää materiaalia...
Itse 7705 Twist on myös melko mielenkiintoinen puhelin rakenteeltaan. Kyseessä on suljettuna lähes neliönmuotoinen puhelin, josta paljastuu pyörähtämällä QWERTY-täysnäppäimistö. Mielenkiintoinen on myös puhelimesta löytyvä pyöreä reikä, jota reunustaa muun muassa vastaamattomista puheluista tai saapuneista tekstiviesteistä kertova merkkivalo.
Lisäksi 7705 Twististä löytyy muun muassa kolmen megapikselin kamera ja huomiota on kiinnitetty myös sosiaalisten yhteisöpalveluiden tukeen. Hintaa 7705 Twistillä on Verizonin kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa Yhdysvalloissa 99 dollaria.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.