Sony Ericssonilta tulossa kestävämpi puhelinkaksikko?

Markus Lehtiniitty
10. lokakuuta, 2009 15:12

Sony Ericssonilta on huhujen mukaan tulossa lähiaikoina uusi puhelinkaksikko, jonka pitäisi olla kestävyydeltään tavallista kovempaa luokkaa.
Tarkkaa tietoa mahdollisten tulevien uutuuspuhelinten kestävyydestä ei toistaiseksi ole, mutta ainakin iskuja ja vettä niiden pitäisi kestää jossain määrin. Toistaiseksi ei varmasti tiedetä, tulevatko uutuudet olemaan kestävyydeltään vain roiskevettä vai myös veteen upottamista kestäviä.
Uudet tulokkat tunnetaan toistaiseksi kehitysnimillä Susan ja Sunny. Molemmista pitäisi löytyä viiden megapikselin kamera LED-kuvausvalon kera, vaikkakaan uutuudet eivät ilmeisesti kuulukaan Sony Ericssonin kamerapuhelinten Cyber-shot-sarjaan. Aiemmin Sony Ericssonilla on ollut markkinoilla iskuja sekä roiskevettä kestävä C702-puhelinmalli, joka myös kuului kyseiseen Cyber-shot-sarjaan.
Uusista puhelimista Susan edustaisi rakenteeltaan perinteistä patukkamallia ja Sunny puolestaan olisi liukukansimallia, joka on varsin poikkeuksellista tavallista kestävämmälle puhelimelle.
Toistaiseksi puhelimista on saatavilla vasta tässä jutussa mukana olevat renderöidyt kuvat, joten täyttä varmuutta lopullisten puhelinten ulkoasusta ei toistaiseksi ole. Myöskään julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta tai muista ominaisuuksista kameroiden lisäksi ei myöskään ole tietoa. Tulemme kertomaan lisää puhelimista heti lisätietojen ilmaantuessa.
Asiasta on keskusteltu muun muassa Esato-sivuston keskustelufoorumilla.
Sony Ericssonilla on tällä hetkellä "varastossa" vain kaksi jo julkistettua, mutta vielä markkinoille odotettavaa mallia - XPERIA X2 ja XPERIA Pureness. Tämän perusteella uusia julkistuksia voisi Sony Ericssonilta olla odotettavissa lähiaikoina.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.