Videolla: HTC:n HD2-huippupuhelin käsittelyssä

Markus Lehtiniitty
11. lokakuuta, 2009 20:20

Kuluneen viikon merkittävin ja mielenkiintoisin uusi julkistettu puhelin oli varmastikin HTC HD2. Tässä yhteydessä tarjolla onkin kaksi videoesittelyä kyseisestä puhelimesta.
HTC HD2:n käyttöjärjestelmä on tuore Microsoftin Windows Mobile 6.5. Erottuvan HD2:sta tekee kuitenkin sen näyttö. Kokoa näytöllä on jopa 4,3 tuumaa, joka edustaa puhelimissa kaikkien aikojen kärkikastia. Ilahduttavaa on myös, että näyttö on toteutettu kapasitiivisella tekniikalla - HD2 onkin kautta aikain ensimmäinen kapasitiivinäyttöinen Windows-puhelin.
Näytön ohella mainitsemin arvoista on myös HD2:n sisältä löytyvän suorittimen tehokkuus verrattuna HTC:n aiempiin Windows Mobilella varustettuihin puhelimiin. HD2 tarjoaa Qualcommin yhden gigahertsin kellotaajuudellisen Snapdragon-prosessorin. Muihin HTC HD2:n aivan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus sekä HTC:n oma Sense-käyttöliittymäkustomointi.
HTC HD2 on tulossa Suomessa markkinoille marraskuussa ja sen suositushinta on 749 euroa.
Alta löytyvillä SlashGearin ja Stuff.tv:n videoilla käydään lyhyesti läpi HTC:n HD2-puhelinta sekä sen tärkeimpiä ominaisuuksia.


Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.