Videolla: Giorgio Armanin ja Samsungin uusi älypuhelin esittelyssä

Markus Lehtiniitty
14. lokakuuta, 2009 20:15

Giorgio Armani ja Samsung julkistivat viime viikolla ensimmäisen yhteistyössä kehittämänsä älypuhelimen - puhelimella ei varsinaisesti ole muuta nimeä kuin Giorgio Armani - Samsung Smartphone, mutta se tunnetaan myös teknisemmällä B7620-numerokoodilla.
Tämän päivän Videolla-esittelyssämme on jälleen tarjolla kaksi videota samasta aiheesta - molemmilla esitellään uutta Armani-puhelinta. Pääosassa on PhoneArena.comin video ja bonuksena mukana on myös Mobile-review.comin venäjänkielinen video.
Muotoilultaan ja rakenteltaan uutuus muistuttaa hieman Nokian N97 (miniä) - kyseessä on siis kosketusnäytöllä varustettu puhelin, jonka näyttöosa nousee liu'utettaessa pieneen kulmaan, ja näyttö täysnäppäimistö paljastuu kannen alta. Uuteen Armani-puhelimeen lisänäköä tuovat kultasomisteet.
Ominaisuuksien osalta tyyli ei ole asettunut kattavuuden tielle ainakaan merkittävissä määrin. Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun uutuuden ominaisuuksiin kuuluvat nimittäin muun muassa viiden megapikselin kamera, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, GPS-paikannus sekä 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet.
Samsung on arvioinut uutuuden hinnan asettuvan noin 700 euroon.


Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.