Windows Mobile 6.5 saapui HTC:n Touch Pro2:lle ja Snapille

Markus Lehtiniitty
14. lokakuuta, 2009 18:13

HTC on odotetusti tuonut saataville Windows Mobile 6.5 -päivityksen kahdelle aiemmin vanhemmalla Windows Mobile 6.1 -versiolla varustetulle älypuhelimelleen, Touch Pro2:lle sekä Snapille.
Päivitykset ovat saatavilla HTC:n tukisivujen kautta, täältä Snapille ja täältä TouchPro 2:lle. Touch Pro2:n ROM-ohjelmisto päivittyy versioon 1.86.401.0 ja Snapin ROM puolestaan 2.03.405.2-versioon. Päivityksen lataaminen vaatii ensin laitteen sarjanumeron syöttämisen, jonka jälkeen valitaan sopiva ohjelmistoversio sekä latauspaikka.
Toistaiseksi saatavilla on vain yleiset ohjelmistoversiot, mutta Suomen osaltahan tämä ei ole suuri ongelma. Lisäksi HTC varoittaa, että päivitys tyhjentää laitteen kaikista käyttäjän sen muistiin tallentamista tiedoista ja asentamista sovelluksista, joten näistä tulee ottaa varmuuskopiot ennen päivityksen asentamista.
Ennen päivittämisprosessin aloittamista HTC muistuttaa myös huomioimaan, että laitteen akussa on riittävästi virtaa jäljellä - HTC:n mukaan akun varauksen tulee olla yli 50 prosenttia. HTC:n mukaan päivitys voi kestää 30 minuuttia, minä aikana laitteella ei saa tehdä mitään.
Microsoftin tuore Windows Mobile 6.5 tuo mukanaan muun muassa hieman uudistuneen käyttöliittymän, uudemman version Internet Explorer -selaimesta sekä täysin uutena tuttavuutena Windows Marketplace for Mobile -sovelluskaupan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.