Videolla: Googlen kohuttu Wave pyörii Nokian N900:ssa

Markus Lehtiniitty
15. lokakuuta, 2009 19:42

Google jakoi muutamia päiviä sitten ensimmäisen suuremman kasan kutsuja monipuoliseen ja erittäin mielenkiintoiseen Google Wave -viestintä/yhteistyöpalveluun. Toisaalta myös Nokia jakoi kolmesataa N900-laitetta Maemo Summitiin osallistuneille. Nyt nämä kaksi ovat löytäneet toisensa tänään esiin nostamallamme videolla.
Alta löytyvällä MobileDeveloperTV:n videolla Google Wavea käytetään Nokian N900:n selaimella - kyseessä ei siis ole minkäänlainen mobiiliversio Wavesta, vaan aito ja alkuperäinen, myös tietokoneiden selaimilla käytettävä versio, joka on erittäin raskas mobiiliselainten mittakaavassa.
Vaikka aivan kaikki ei videollakaan mene nappiin ja pientä hidasteluakin ilmenee, on kyseessä yksi vaikuttavimmista näytteistä toistaiseksi liittyen N900:n selainominaisuuksiin. N900 on mahdollisesti toistaiseksi parhaimmilla selainominaisuuksilla varustettu puhelin ikinä.
N900:n ja Maemo 5:n selainhan poikkeaa monista muista selaimista siinä, että se perustuu Mozillan Gecko-ytimeen sekä sisältää täyden tuen Adobe Flash 9.4 -tuen.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.