Videolla: pikakatsaus piakkoin saapuvaan Nokia N97 miniin

Markus Lehtiniitty
17. lokakuuta, 2009 17:06

Pienempi versio Nokian Symbian-puhelinten N97-lippulaivamallista on saapumassa markkinoille piakkoin. Mitä luultavimmin vielä lokakuun aikana uutuutta ei ainakaan Suomen markkinoilla tulla näkemään, mutta marraskuussa N97 mini kauppojen hyllyiltä jo löytynee.
Isoveljeensä verrattuna N97 mini on monella tapaa pienempi: se on sitä niin kokonaisuutena, näytön koon osalta (3,2 vs. 3,5 tuumaa) sekä sisäisen tallennusmuistin määrän suhteen (8 vs. 32 gigatavua). Lisäksi N97 ministä puuttuu esimerkiksi kameran linssinsuojus, mutta N97:n muistiongelmat on ratkaistu suuremmalla määrällä C:-aseman muistia.
N97 mini tulee markkinoille alusta alkaen uudella ohjelmistoversiolla, joka on tulossa tarjolle myös N97:lle. Tämän päivän esiin nostamallamme Symbian-Gurun videolla esitelläänkin N97 miniä sekä erityisesti joitakin uusia juttuja, joita N97 mini tuo N97:ään verrattuna.
Hinnaltaan N97 mini tulee asettumaan hieman N97:ää edullisemmaksi, tosin vielä toistaiseksi selkeän kuvan muodostaminen hinnoista on hieman vaikeaa. N97 mini on tulossa saataville myös Comes with Music -versiona. Nokia julkisti N97 minin Nokia World 09 -tapahtumassa syyskuun alussa.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.