Videolla: Nokian N900 otetaan käyttöön

Markus Lehtiniitty
18. lokakuuta, 2009 18:59

Nokian N900-laite on ollut kuumaa kamaa päivittäisissä videoesittelyissämme jo aiemminkin ja myös tämän päivän videoesittelyssämme esiintyy Nokian ensimmäinen myös puhelinominaisuuksilla varustettu Maemo-laite.
Tämän päivän videollamme Nokian oma Nokia Conversations -blogi nostaa esiin N900:n ensimmäisen käyttöönoton yhteydessä tapahtuvan prosessin. Mitään kovin erikoista ei N900:n käyttöönottoprosessi tarjoa, mutta tästä huolimatta se kiinnostanee monia N900-intoilijoita. Videolla esitellään muun muassa N900:n ominaisuuksien ja toimintojen hahmottamisessa helpottavaa videota.
Nokia Conversationsilta lienee odotettavissa useita uusia videoita N900:sta lähipäivien aikana, joten NokiaConversationsia kannattanee seurata YouTubessa. Myös Maemo5UITeam tarjoilee Maemon käyttöliittymästä usein mielenkiintoisia videoita.
N900:n toimitusten odotetaan tuoreimman tiedon alkavan Suomen osalta viikon 44 aikana, mutta laitteiden saapumisessa käyttäjille asti saattaa mennä viikon 45 puolelle asti. Joka tapauksessa N900 on siis saapumassa markkinoille Suomessa noin kolmen viikon sisällä.
Ensi viikon keskiviikkona Nokia Aleksanterinkatu -lippulaivamyymälässä järjestetään N900 Meetup -tilaisuus, johon myös Puhelinvertailu.com tulee osallistumaan. Tilaisuuteen oli tarjolla 80 paikkaa, jotka kaikki on jo varattu. Tulemme kertomaan kattavasti tilaisuuden annista luultavasti torstai-aamuna.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.