Droid-puhelimia tuleekin useampia - Motorola Droidista esikatsausartikkeli

Markus Lehtiniitty
24. lokakuuta, 2009 17:04

Motorolan Droidista odotetaan toistaiseksi ehkäpä merkittävintä Android-puhelinta. Droid-nimen kyseinen on saamssa Yhdysvalloissa, jossa puhelin tulee myyntiin Verizon-operaattorin kautta. Droid-nimisiä puhelimia on Verizonilta tulossa useampiakin.
Ainakin toistaiseksi vaikuttaa siltä, että Verizonin kaikki Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetut puhelimet tulevat saamaan Droid-nimen. HTC:nkin Verizonille tulossa oleva Android-puhelin, joka aiemmin on tunnettu Desire-nimellä, on saamassa nimekseen Droid Eris. Motorolan tuleva puhelin kuitenkin tultaneen tuntemaan pelkkänä Droidina ilman lisänimiä. Se tulee olemaan toistaiseksi Verizonin Android-puhelinten lippulaivamalli.
Uusista Droid-tiedoista kertoi ensimmäisenä Engadget Mobile -sivusto. Tietojen mukaan HTC:n Droid Eriksen pitäisi saapua markkinoille jo 6. marraskuuta - kyseessä on käytännössä Verizonin versio HTC Herosta. Motorolan Droidihan julkistetaan näillä näkymin 28. lokakuuta.
On erittäin mielenkiintoista, että Verizon aikoo ottaa käyttöön omaan alabrändin Android-puhelimille. Tämä kertoo myös Verizonin aikomuksista panostaa vahvasti Androidin tukemiseen, mikä on koko käyttöjärjestelmän kehityksen kannalta varmasti positiivinen asia.
Kattavasti Motorolan Droidista, joka tunnetaan myös Sholes- ja Tao-kehitysnimillä, kertonut The Boy Genius Report -sivusto on jälleen paljastanut lisää Droidista uuden, jälleen myös useilla kuvilla varustetun, esikatsausartikkelin muodossa. Uudenkin artikkelin perusteella Droid vaikuttaa toistaiseksi parhaimmalta Android-puhelimelta.

Droid Eris -nimen saava, aiemmin Desire-nimellä tunnettu Android-puhelin

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.