Motorolalta timanteilla höystetty AURA-luksuspuhelin

Markus Lehtiniitty
24. lokakuuta, 2009 15:27

Motorola on julkistanut AURA-puhelimestaan uuden tavallistakin enemmän luksusta tarjoavan version. Jo perusversiona puhelinten ylähintaluokkaan sijoittuvan AURA:n erikoisversio on koristeltu timantein ja on nimeltään Motorola AURA Diamond Edition.
AURAn uusi versio on päällystetty 18 karaatin kullalla ja siitä löytyy yhteensä 34 pientä timanttia, joista 30 on sijoitettu AURA:n pyöreänmuotoisen näytön ylä ja alapuolelle.
Ominaisuuksien osalta uusi timanttiversio pysyy perusmallin linjoilla tarjoten muun muassa tuen neljälle GSM-taajuudelle (850/900/1800/1900 MHz), CrystalTalk-teknologian, stereo-Bluetoothin, musiikki- ja videosoittimet, sähköpostin, verkkoselaimen, kahden megapikselin kameran sekä kaksi gigatavua sisäistä talllennusmuistia.
AURA Diamond Editionin myynnin pitäisi alkaa vielä lokakuun aikana valituilla markkinoilla ja valittujen myyntikanavien kautta. Muun muassa Isossa-Britanniassa uuden timantti-AURA:n odotetaan saapuvan kauppoihin 26. lokakuuta. Puhelimen hinnaksi on kerrottu noin 3 500 puntaa, joka kääntyy reiluksi 3 800 euroksi.
Alkuperäisen AURA:n Motorola julkisti lokakuussa 2008. Puhelimen erikoisuuksia ovat sen pyöreä näyttö sekä myös melko harvinainen sviwel-rakenne. Mielenkiintoinen on myös puhelimen avausmekanismi: sen kerrotaan koostuvan yli 200 yksittäisestä osasta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.