Nokia 5800 XpressMusicille päivitys - ei merkittäviä uudistuksia

Markus Lehtiniitty
28. lokakuuta, 2009 10:41

Nokia on julkaissut myös ensimmäiselle Symbian S60 -alustan kosketuspuhelimelleen ohjelmistopäivityksen jo eilen uutisoidun N97:n merkittävän 2.0-päivityksen jatkoksi. 5800 XpressMusicille nyt saataville tullut päivitys ei kuitenkaan tuo mukanaan suuria uudistuksia.
Uuden päivityksen myötä versionumero nousee aiemmasta 31.0.008:sta uuden version 31.0.101:een. Päivityksen sisällöstä ei ole tarkkoja tietoja, mutta uusia ominaisuuksia tai kovin näkyviä muutoksia ei mukana ole. Lähinnä kyse on ilmeisesti joitakin bugeja korjaavasta sekä yleistä vakautta lisäävästä pikkupäivityksestä.
5800 XpressMusicin tuore päivitys ei toistaiseksi vielä ole saatavilla verkon yli FOTA-päivityksenä, vaan päivittäminen onnistuu vain kytkemällä puhelimen tietokoneeseen ja käyttämällä päivityksessä Nokia Software Updater -ohjelmaa. Tätä kautta ladattaessa päivityksellä on kokoa noin 133 megatavua.
Käyttäjän tiedot päivityksen yhteydessä suojaava UDP-ominaisuus löytyy 5800 XpressMusicistakin, mutta tästä huolimatta varmuuskopion ottaminen puhelimen muistin sisällöstä ennen päivittämistä on toki varmuuden vuoksi suositeltavaa.
5800 XpressMusicille on jo pitkään odoteltu suurempaa päivitystä, joka toisi mukanaan muun muassa kineettisen selauksen sekä uudistuksia kotinäyttönäkymään, mutta tällaista päivitystä ei ole vain kuulunut eikä Nokia ole myöskään tarjonnut minkäänlaista tuoreempaa varmistusta päivityksen tulosta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.