Videolla: Nokia markkinoi N900:aa häävideolla!

Markus Lehtiniitty
29. lokakuuta, 2009 19:10

Nokia on N900:n yhteydessä ottanut käyttöön hieman erilaisen markkinointiotteen kuin aiemmin. N900:aa on markkinoitu todella tiiviisti juuri verkon kautta, mikä laitteen kohderyhmän huomioiden ei liene yhtään huonompi valinta.
Yhtenä merkittävänä osana N900:n markkinointia ovat olleet lukuisat videot. Videoita on tehnyt niin Nokia Conversations -blogi kuin myös esimerkiksi Maemo 5 UI Team. Nyt N900:n ympärillä pyörii uusi Offline As It Happens -kampanja, jossa videoiden henkilöt yleisesti ottaen joutuneet jonkinmoiseen pulaan, josta N900 olisi voinut heidät auttaa pois tai muuten auttaa.
Tämän päivän videonamme on edellä mainittuun sarjaan kuuluva häävideo, joka löytyy alta. Sarjaan kuuluvia muitakin videoita löytyy YouTubesta: tästä kalastamaan tai tästä jalkapallo-otteluun.
Laajan videopanostuksen ohella N900 on markkinoitu jo ennen markkinoilletuloa muun muassa N900 meetup -tapahtumissa ympäri maailmaa.
N900:n toimitusten alkamisesta tuorein tarkka tieto on edelleen marraskuu ja tarkemmin marraskuun puoliväli, vaikka huhuja markkinoilletulon siirtymisestä jopa joulukuun puolelle on jo kuultukin.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.