Videolla: esittelyssä läpinäkyvällä näytöllä varustettu Sony Ericsson XPERIA Pureness

Markus Lehtiniitty
30. lokakuuta, 2009 17:17

Sony Ericssonin XPERIA Pureness lienee yksi "viileimpiä" puhelimia, joita toistaiseksi on nähty. Sen erikoisuus on - ei vähempää eikä enempää kuin - läpinäkyvä näyttö. Tämän päivän videollamme XPERIA Purenessia poistetaan myyntipakkauksestaan ja sitä ja sen toimintoja esitellään.
Yleisesti ottaen tällaisen laitteen voisi olettaa jäävän vain konseptin asteelle, mutta XPERIA Pureness on tulossa myös markkinoille asti saataville. Puhelimen jakelustrategia poikkeaa hieman tavallisesta, ja Purenessia tullaan myös myymään muualla kuin tavallisissa puhelinliikkeissä. Ja hintaa uutuudella tullee olemaan "tarpeeksi" - joidenkin arvioiden mukaan Euroopassa noin 600 euroa. Markkinoille Purenessin pitäisi saapua aiempien tietojen mukaan marraskuun aikana.
Ominaisuuksien osalta XPERIA Pureness ei tarjoa. Puhelinta markkinoidaan lauseella "puhu, tekstaa, aika - lomaa teknologiasta", joka varmasti kertoo paljon. Peruspuhelinominaisuuksien mitään ylimääräisiä herkkuja ei siis XPERIA:sta juurikaan löydy - kyseessä on Sony Ericssoninkin mukaan yksinkertainen tyylipuhelin.
Kyseessä on mielestäni yksi vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista, sillä kerrankin tarjolla on jotain aivan erilaista verrattuna kymmeniin kosketus- tai älypuhelimiin. Alta löytyvä video on MobileBurn-sivuston käsialaa.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.