Videolla: Sony Ericsson kiusoittelee tulevalla Android-puhelimellaan

Markus Lehtiniitty
31. lokakuuta, 2009 18:03

Sony Ericsson tulee julkistamaan ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimensa ensi viikon tiistaina, 3. marraskuuta. Sony Ericsson on jo aiemmin luonut kiinnostusta tulevaan uutuuteensa What's next? -kampanjasivulla ja nyt myös lyhyellä, kiusoittelevalla videolla.
Mitä luultavimmin lopulta nimen XPERIA X10 saava Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin on ominaisuuksiltaan aivan Android-puhelinten kärkikaartia. Laitteen suoritin, näyttö ja kamera muodostavat mahtavan kolmikon. Voimaa tarjoaa Qualcommin yhden gigahertsin Snapdragon-alustan suoritin, näyttävyyttä neljän tuuman WVGA-tarkkuuden näyttö ja laadukkaita kuvia 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Sisäistä tallennusmuistiakin pitäisi mukana olla 32 gigatavua ja myös muut ominaisuudet ovat kunnossa.
Vaikka uutuuden julkistus tulee tapahtumaan ensi tiistaina, markkinoille uutuutta saadaan kuitenkin ilmeisestikin odottaa ensi vuoden puolelle - mahdollisesti tammikuuhun.
Mitään varsinaista uutta tietoa alle oleva video ei tarjoa, sillä myös kehitysnimellä Rachael tunnettu puhelin on vuotanut julkisuuteen laajasti jo useasti aiemmin.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.