Videolla: Sony Ericssonin XPERIA X10 ja UX-käyttöliittymä esillä kuudessa videossa!

Markus Lehtiniitty
3. marraskuuta, 2009 18:53

Sony Ericsson julkisti tänään uuden lippulaivamallinsa, Googlen Android-käyttöjärjestelmän päälle rakennetun XPERIA X10:n. Kerroimme asiasta jo heti tuoreltaan aamuna - lue tästä kaikki tärkeimmät tiedot puhelimesta sisältävä uutisemme!
Sony Ericsson on rakentanut Androidin päälle oman UX-käyttöliittymänsä, jonka keskeisimpiä osio ovat Timescape- ja Mediascape-nimillä tunnetut sovellukset. Näistä Timescape järjestää, kokoa ja esittelee käytyä viestintää mukaan lukien Facebook- ja Twitter-päivitykset, ja Mediascape tekee saman mediatiedostoille, kuten musiikille, kuville ja videoille.
XPERIA X10 lienee Sony Ericssonin kuluvan vuoden tärkein julkistus, mutta markkinoille se ehtii valitettavasti vasta ensi vuoden puolella - Sony Ericssonin mukaan vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä.
Alta löytyy yhteensä kuusi erillistä XPERIA X10, UX:ää, Timescapea ja Mediascapea käsittelevää videota. Kolme ensimmäistä videota ovat Sony Ericssonin virallisia videoita, jossa yhtiön työntekijät kertovat uutuuksista. Kolme jälkimmäistä puolestaan ovat GSMArena.com-sivuston käyttökokemusvideoita Sony Ericssonin mediatapahtumasta.






Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.