Saunalahdelta houkutteleva pakettitarjous: Nokian puhelin + Comes with Music + mobiililaajakaista

Markus Lehtiniitty
10. marraskuuta, 2009 20:37

Saunalahti on tiedottanut tuovansa saataville Nokian Comes with Music -palvelun sisältävät puhelinmallit Nokia X6 (kuvassa), Nokia N97 mini sekä Nokia 5630 XpressMusic.
Comes with Music on Nokian musiikkipalvelu, jossa puhelimen myyntihintaan sisältyy vuoden rajoittamaton musiikin latausoikeus Nokia Musiikkikauppa -valikoimasta. Vuoden aikana lataamansa kappaleet saa pitää myös lisenssikauden päätyttyä. Kappaleet on suojattu DRM-kopiosuojauksella. Valikoimissa on kuusi miljoonaa musiikkikappaletta.
Saunalahti tuo yhdessä Comes with Music -puhelinten kanssa saataville uuden SaunalahtiMUSIIKILLA-liittymän, jonka kuukausimaksu on vuoden 2010 loppuun asti 0 euroa. 1.1.2011 alkaen liittymän kuukausimaksu on 9,90 euroa. Vuoden 2010 loppuun asti palvelupakettiin kuuluu myös 1M-Mobiililaajakaista kaupan päälle.
Nokia X6:sta joutuu kahden vuoden ajan kuukaudessa maksamaan 19,90 euroa, N97 ministä 23,90 euroa ja 5630 XpressMusicista 11,90 euroa. Vaihtoehtona on tilata laite kertamaksulla, jolloin kuukausittain joutuu maksamaan vain liittymän kuukausimaksun, eli 1.1.2011 alkaen 9,90 euroa.
"Saunalahden tarjoaman palvelun ansiosta kappaleet voi ladata kännykkään tai tietokoneelle veloituksetta kaikkialla Suomessa palveluun kuuluvan maksuttoman mobiililaajakaistan ansiosta. Valikoimassa on yli 6 miljoonaa kappaletta sadoiltatuhansilta eri artisteilta, joten tarjonta on todella kattava. Vaikka käyttäjä kuuntelisi musiikkia ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä koko vuoden ajan, hän olisi silti vasta raapaissut palvelun tarjoaman laajan musiikkivalikoiman pintaa", osastopäällikkö Turkka Koivu kertoo Saunalahden tiedotteessa.
Saunalahden tarjous on varsin hyvä, sillä 1M-Mobiililaajakaista maksaa tavallisesti 19,80 euroa kuukaudessa. Pakettiin vuoden 2010 loppuun asti kuuluvan ilmaisen mobiililaajakaistan ansiosta kappaleiden lataaminen Nokian musiikkikaupasta on vuoden ajan puhelinverkkoyhteydenkin yli ilmaista, mikä on Saunalahden mukaan harvinaista.
"Uskomme palvelun huikeaan suosioon. Kappaleiden maksuton latausmahdollisuus mobiililaajakaistan avulla on ainutlaatuista kansainväliselläkin tasolla ja lisää varmasti musiikin kuuntelua ja käyttöä myös täysin uusissa kohderymissä", Koivu jatkaa.
Koko uuden puhelinkolmikon toimitusten Saunalahti kertoo alkavan viikolla 48. Lisätietoa SaunalahtiMUSIIKILLA-liittymästä löytyy täältä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.