Videolla: HTC HD2:n näyttö kohtaa avaimen, saksien ja veitsen kosketuksen

Markus Lehtiniitty
10. marraskuuta, 2009 21:00

HTC:n tuore Microsoftin Windows Mobile -puhelinten lippulaivamalli HTC HD2 on yksi toistaiseksi vakuuttavimmalla näytöllä varustettuja puhelimia.
Tavallisesta poikkeavan HD2:n näytöstä tekee ennen kaikkea sen huikea koko - 4,3 tuumaa. Myös tarkkuuden osalta näyttö on hyvällä tasolla 480x800 pikselillään, minkä lisäksi näyttö on myös toteutettu ensimmäisenä Windows-puhelimena kapasitiivisella tekniikalla, ja HTC on rakentanut käyttöliittymän tiettyihin osiin myös monikosketustuen. Väritoiston osalta HD2 rajoittuu vain 65 536 väriin, mutta kyseessä on Windows Mobilen, ei itse fyysisen näyttökomponentin asettama rajoitus.
Tämän päivän videollamme HTC HD2:n näyttö saa kokea hieman sormia kovempaa kosketusta, sillä alta löytyvällä Mobile-review.com-sivuston videolla HD2:n näyttöä yritetään naarmuttaa niin avaimella, saksilla kuin myös veitsellä raapimalla. Näyttö vaikuttaa melkoisen kestävältä...
Lisätietoa HTC HD2:sta löytyy muun muassa lukuisista aiemmista artikkeleistamme puhelimesta, jotka löytyvät "htc hd2" -haulla.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.