Etkö tiedä kaikkea Nokian N900:sta? Kysy, me vastaamme!

Markus Lehtiniitty
17. marraskuuta, 2009 20:23

Nokian N900-laite saapui Puhelinvertailu.comin testipenkkiin vihdoin eilen. Julkaisimme laitteesta juuri päivän käyttöön perustuvat ensikokemuksemme, mutta laitteen erilaisuuden ja täysin uuden Maemo 5 -käyttöjärjestelmän myötä ajattelimme koittaa tällä kertaa myös jotain uutta.
Nyt teillä, hyvät lukijat, on mahdollisuus kysyä N900:sta ja Maemo 5:stä sekä kaikesta niihin liittyvästä kaikkea, mitä ikinä mieleen juolahtaa. Ja me vastaamme parhaan osaamisemme mukaan, ja jollemme jotakin tiedä, niin teemme kaikkemme selvittääksemme vastaukset.
Kysymysaikaa tarjoamme reilun viikon, eli 24. marraskuuta asti, minkä jälkeen tulemme julkaisemaan saapuneisiin kysymyksiin vastaukset sisältävän artikkelin ensi viikon aikana. Kannustamme rohkeasti kysymään kaikkea mahdollista, sekä myös ehdottamaan asioita, joita voisimme N900:n kanssa kokeilla. Näistä kokeiluista emme kaikkia käytännön syistä välttämättä pysty toteuttamaan, mutta teemme parhaamme.
Mahdollisina kysymysten lähetyskanavina toimivat alta löytyvät tämän jutun kommentit, tuoreen ensikokemusartikkelimme kommentit, sähköposti osoitteeseen markus.lehtiniitty@gmail.com sekä Twitter (liitä mukaan #n900kysy-tagi).
Tulemme vastaamaan kaikkiin asiallisiin, N900:aa koskeviin kysymyksiin sekä kokeilemaan ja testaamaan kaikkea ehdotettua, minkä resurssimme (ja testilaiterajoitukset) vain sallivat. Odotamme mielenkiinnolla, kuinka tällainen juttuformaatti toimii - se on teistä kiinni, kysykää rohkeasti!
Mitä haluatte tietää N900:sta tai Maemo 5:stä?
PÄIVITYS 26.11.2009: Vastauksemme muun muassa alta löytyviin kysymyksiin löytyvät täältä!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.