Videolla: HTC HD2:n rakenne ja käyttöliittymä esittelyssä - lisäksi mukana pudotus

Markus Lehtiniitty
18. marraskuuta, 2009 18:16

HTC:n uusi Windows-puhelinten lippulaiva HD2 on yksi vuoden 2009 merkittävimpiä uutuuksia älypuhelinrintamalla, minkä vuoksi sen esiintynyt melko useasti myös Videolla-jutuissamme. Myös tänään HD2:ta on tarjolla, tällä kertaa kolmen erillisen videon voimalla.
Kaksi ensimmäistä alta löytyvistä videoista ovat Pocketnow.com-sivuston tuottamia, ja viimeinen on YouTubessa RonSmeets-nimimerkillä esiintyvän käyttäjän tuotos.
Ensimmäisellä videolla käydään läpi HTC HD2:n rakennetta, toisella puolestaan kattavasti laitteen Sense UI -käyttöliittymää ja kolmannella, pienenä bonuksena mukana tässä olevalla, videolla HD2 tiputetaan maahan.
HD2:n tärkeimmät ominaisuudet ovat Microsoftin tuore Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä, huikea 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö sekä tehokas Qualcommin Snapdragon-alustan yhden gigahertsin suoritin. HTC on jo aloittanut HD2:n toimitukset, joten sen pitäisi rantautua markkinoille aivan lähiaikoina, myös Suomessa. Hintaa uutuudella on aluksi noin 650 euroa.



Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.