LG:ltä lisää kellopuhelimia ensi vuonna

Markus Lehtiniitty
22. marraskuuta, 2009 20:23

Maailman kolmanneksi suurimmalta puhelinvalmistajalta LG:ltä on luvassa lisää rannekellopuhelimia ensi vuoden aikana. Asiasta on kertonut muun muassa Fonehome.co.uk-sivusto. Toistaiseksi LG on julkistanut yhden kellopuhelimen, GD910:n.
Kellopuhelimia on ollut markkinoilla jo pitkään, mutta vuoden 2009 aikana on nähty ensimmäiset kellopuhelimet suurilta puhelinvalmistajilta - esin GD910 LG:ltä ja tämän jälkeen S9110 Samsungilta.
LG:n GD910-kellopuhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 1,43 tuuman kosketusnäyttö, 3G- ja HSDPA-yhteydet, kamera (lähinnä videopuhelukäyttöön), musiikkisoitin, kaiutinpuhelintoiminto sekä Bluetooth-yhteys. Lisäksi GD910 tukee äänikomentoja ja on varustettu puheentunnistuksella sekä tekstinluvulla (TTS, Text To Speech).
Tietojen mukaan LG:ltä olisi odotettavissa ensi vuoden aikana useampiakin uusia rannekellopuhelimia, jotka toisivat GD910:n rinnalle uusia tyylejä. Tarkempia tietoja näistä tulevista laitteista ei kuitenkaan vielä toistaiseksi ole.
GD910-kellopuhelimen hinta on ollut melko korkea, joten uusilta malleilta voisi toivoa ainakin edullisempia vaihtoehtoja. Olemme aiemmin raportoineet GD910:n hinnan olevan jopa noin 1200 euroa.
LG julkisti GD910-rannekellopuhelimensa viime tammikuussa CES-messuilla Yhdysvalloissa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.