Spotify tuli vihdoin Symbian-puhelimille

Kaarlo Räihä
23. marraskuuta, 2009 10:52

Pitkään ja hartaasti odotettu Symbian-alustoille tarkoitettu Spotify-sovellus on vihdoin täällä, kun Spotify AB julkaisi lupaustensa mukaan tänään kyseisen sovelluksen.
Spotifyn blogikirjoituksen mukaan sovellus toimii miljoonissa puhelimissa ja virallisen listan mukaan tuettuja puhelimia on tällä hetkellä 24 eri mallia. Suurin osa näistä puhelimista on Nokian valmistamia, mutta mukaan mahtuu myös kaksi Samsungin valmistamaa puhelinta (GT-I7110 ja i8910 Omnia HD) sekä Sony Ericssonin Satio.
Muiden matkapuhelinversioiden tapaan, myös Symbian version käyttäjät joutuvat hankkimaan itselleen Spotify Premium -tilauksen, jonka hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, jotta musiikin kuuntelu onnistuu puhelimella. Kuukausimaksun myötä puhelinversiossa ei siis kuulla mainoksia.
Symbian versiossa tuettuina ovat mm. omat soittolistat, hakutoiminto, soittolistojen synkronointi tietokoneversion kanssa sekä musiikin tallennusmahdollisuus offline-käyttöä varten. Tutustumme ohjelman Symbian versioon myöhemmin vielä erillisen testin muodossa.
Symbian-puhelimien lisäksi Spotify on julkaissut aiemmin sovelluksesta versiot sekä iPhone- että Android-alustoille.
Alla lista tuetuista puhelinmalleista

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.