Videolla: Spotify Nokian Symbian S60 -puhelimessa

Markus Lehtiniitty
23. marraskuuta, 2009 17:38

Suosittu Spotify-musiikkipalvelu toi vihdoin tänään mobiilisovelluksensa saataville myös Symbian S60 -alustan älypuhelimille, eli monille Nokian älypuhelimille sekä parille Samsungin ja Sony Ericssonin puhelinmallille.
Alta löytyvä, Spotifyn toimintaa Symbian S60 -alustan Nokia E66 -puhelimessa esittelevä video ei ole enää aivan tuore, mutta päätimme nostaa sen uudelleen esiin Spotifyn tultua nyt saataville myös Symbian-puhelimille. Jo aiemmin Spotifyn mobiiliversio on ollut tarjolla Applen iPhonelle sekä Googlen Android-käyttöjärjestelmälle.
Spotifyn mobiiliversioiden käyttö vaatii 9,99 euroa kuukaudessa maksavan Spotify Premium -tilauksen. Mobiiliversion ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa soittolistojen synkronointi tietokoneversion kanssa sekä mahdollisuus tallentaa kappaleita offline-käyttöä varten.
Tämän päivän aiemmasta asiasta kertovasta uutisesta löytyy lista toistaiseksi tuetuista Symbian-puhelimista. Tulemme myös tutustumaan Spotifyn Symbian S60 -versioon myöhemmin erillisen testiartikkelin merkeissä.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.