Nokia julkisti kaksi edullista 3G-puhelinta

Matti Robinson
24. marraskuuta, 2009 12:19

Nokia esitteli tänään kaksi reilusti alle kahden sadan euron 3G-puhelinta designista ja sosiaalisista verkostoista pitäville ihmisille. Molemmat tulevat myyntiin ensi vuoden neljänneksellä. Hintaa kalliimmalla Nokia 6700 slidellä on 160 euroa ja Nokia 7230:lla 100 euroa, luonnollisesti jälleen ennen veroja.
Nokia 6700 slide tulee saataville kuudella eri värivaihtoehdolla, joita ovat pinkki, punainen, sininen, alumiini, lime ja violetti. Sen ominaisuuksiin kuuluvat 3G-yhteyksien lisäksi 5 megapikselin automaattitarkenteinen kamera kaksois-LED-salamalla, etukamera videopuheluille, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio ja musiikkisoitin sekä Bluetooth. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa toimiin älypuhelimista tuttu S60.

Noin sadan euron hintainen Nokia 7230 on ominaisuuksiltaan hieman riisutumpi S40-puhelin. Pienikokoinen 7230 ja tulee myyntiin pinkkinä ja grafiitinvärisenä. Laitteesta löytyy salamaton 3,2 megapikselin kamera, 3G-yhteydet, Bluetooth, tuet Ovi-, Flickr- ja Facebook-palveluille sekä FM-radio. Puhelimen mukana toimitetaan lisäksi 2 gigatavun microSD-muistikortti.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.