Nokia X6 kauppoihin

Matti Robinson
26. marraskuuta, 2009 16:54

Nokian ensimmäinen X-sarjalainen saapuu tänään kauppoihin, kuten kerroimme muutama päivä sitten. X6-nimellä varustettu musiikkipuhelin tulee aluksi saataville Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa, mutta tarkempia tietoja maista ei lehdistötiedotteessa kerrota. Nokia.fi -sivustolla X6 on vahvasti esillä, mutta Nokia Online Kauppa listaa tuotteen edelleen vain ennakkotilattavaksi -- kenties tilanne muuttuu huomiseksi.
Nokia X6 on paitsi ensimmäinen X-sarjan puhelin niin myös ensimmäinen kapasitiivisella kosketusnäytöllä varustettu nokialainen. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi muun muassa 32 gigatavun sisäinen muisti, 5 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, Bluetooth ja GPS. Puhelimella on hintaa 599 euroa Nokia Online Kaupassa Comes with Music -sopimuksella. Hinta on korkeahko ja Suomi-lisää on selvästi tässäkin tuotteessa, sillä muualla Euroopassa laitetta tullaan myymään 450 euron verottomaan hintaan. Kuitenkin operaattorit tarjoavat puhelinta Suomessa noin kahdenkymmenen euron kuukausihintaan, jolloin kokonaishinta on siedettävämpi, vajaa 500 euroa.
Comes with Music mahdollistaa rajattoman määrän musiikkilatauksia Nokia Musiikkikaupasta vuoden ajan, jonka jälkeenkin ladatut kappaleet saa pitää.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.