Tässä on maailman kallein puhelin: iPhone 3GS Supreme

Markus Lehtiniitty
26. marraskuuta, 2009 19:51

Maailman kalleimman puhelimen tittelin on ainakin väitetysti ottanut haltuunsa yksittäiskappaleena valmistettu, muokattu malli Applen iPhone 3GS:stä.
Kuinka paljon kyseisellä uudella ennätyspuhelimella sitten on hintaa? 1,92 miljoonaa puntaa, joka vaihtuu tämän hetken kurssilla 2,11 miljoonaksi euroksi. Puhelimen on luonut Goldstrikerin Stuart Hughes, ja valmistus vei aikaa jopa 10 kuukautta.
Puhelimen oli itselleen tilannut nimeltä mainitsematon, australialainen kultakaivosalalla toimiva liikemies.
Ominaisuuksiltaan iPhone 3GS Supreme vastaa luonnollisestikin perusmallia kaikilta muilta osiltaan paitsi mitoiltaan ja painoltaan, jotka eivät kuitenkaan ole tiedossa. Sen sijaan puhelimen koristelun strategiset tiedot kuuluvat seuraavasti: 271 grammaa 22 karaatin kultaa, reunakoristeena 136 F-värin virheetöntä timanttia, jotka yhdessä nousevat noin 68 karaattiin, takakannessa 53 timanttia (yhteensä 1 karaatti), sekä Koti-näppäimen korvike, 7,1 karaatin yksittäinen, erittäin harvinainen timantti.
Vaikka toistaiseksi puhelimia on valmistettu vain yksi, niin Stuart Hughes on varmasti enemmän kuin valmis kyhäämään näitä myös lisää. Lisätietoja sekä kuvia myös valmistuksen vaiheista löytyy valmistajan omilta sivuilta. Valikoimissa on myös muitakin, hieman edullisempia vaihtoehtoja.
Mitenköhän pitkään iPhone 3GS Supreme säilyy maailman kalleimpana puhelimena?

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.