Microsoft uudisti mobiilisivustoaan

Markus Lehtiniitty
27. marraskuuta, 2009 12:49

Ohjelmistoyhtiö Microsoft on hiljattain uudistanut Windows Live -palveluidensa mobiilisivustoa. Uudistetun mobiilisivuston sekä erillisten sovellusten myötä Windows Live -palvelut ovat nyt saatavilla lähes kaikissa puhelimissa.
Uuden Windows Live for Mobile -sivuston kautta onnistuvat muun muassa Windows Live Hotmail -sähköpostin, Windows Live Messenger -pikaviestien sekä Spaces-blogien käyttö.
Windows Liven uusista tuulista kertoi Microsoftin mobiililiiketoiminnasta Suomessa vastaava johtaja Vesku Paananen Mr. Windows Mobile Finland -blogissaan. Paanasen mukaan "mesetys" onnistuu Windows-puhelimella, RIM:in BlackBerryllä tai Java-puhelimella (mm. Nokia, Sony Ericsson ja Samsung) erillisellä Live Messenger -sovelluksella. Java-tuen ansiosta sovellus toimii käytännössä lähes kaikissa tuoreissa puhelmissa. Lisäksi palveluita voi käyttää myös selainpohjaisesti.
Windows Live -sovelluksen lataaminen onnistuu suoraan puhelimella osoitteesta mobile.microsoft.com/live, josta voi valita ensin haluamansa kielen (esimerkiksi Europe->Finnish). Tätä kautta onnistuu myös palveluiden selainkäyttö, mutta jos haluaa käyttää palveluita vain selaimen kautta, löytyvät ne myös lyhyemmän mobile.live.com-osoitteen takaa. Lisätietoa selainpohjaisista Live-palveluista löytyy Windows Live mobiilikäytössä -sivuilta.
Windows Live Messenger on Suomen suosituin pikaviestintäpalvelu.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.