Videolla: esittelyssä Nokian markkinoille saapunut kapasitiivinäyttöinen X6

Markus Lehtiniitty
27. marraskuuta, 2009 17:09

Nokian ensimmäinen kapasitiviisella kosketusnäytöllä varustettu puhelin on saapunut markkinoille. Nokia X6 on myös ensimmäinen markkinoille saapuva Xseries-sarjan laite. Jatkossa Xseriesin alle tulevat kuulumaan aiemmin XpressMusic-lisänimellä merkityn kaltaiset laitteet.
Nokia X6 saapui markkinoille yhdessä Comes with Music -musiikkipalvelun Suomen lanseerauksen kanssa. X6:ta ei toistaiseksi myydä ilman Comes with Musicia, joten laitteen mukana seuraavat aina myös "ilmaiset", rajoittamat musiikkilataukset Nokian kuuden miljoonan musiikkikappaleen valikoimista.
Nokia X6:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Symbian S60 -alusta, 3,2 tuuman kapasitiviinen kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä muun muassa GPS-paikannus. Hintaa X6:lla on Nokian omassa Nokia Online Kauppa -verkkokaupassa 579 euroa ja operaattoreiden valikoimissa 456-504 euroa.
Alta löytyvillä kolmella erillisellä videolla esittellän sekä itse X6-laitetta että sen Symbian-käyttöliittymää. Videot ovat järjestyksessä SymbianWorld-, Phone Arena - ja V3.co.uk-sivustojen käsialaa.



Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.