HTC:n Rome-kehitysnimellisestä puhelimesta vuoti kuvia verkkoon

Markus Lehtiniitty
2. joulukuuta, 2009 11:36

HTC:n tulevasta puhelimesta uudesta kosketuspuhelimesta on vuotanut verkkoon kuvia. Kuvat julkisuuteen toi ranskalainen MobiFrance-sivusto, jonka artikkelista löytyy myös lisäkuvia. Vuotaneiden kuvien lisäksi uutuudesta ei tiedetäkään toistaiseksi vielä juuri mitään muuta.
Tuleva puhelin tunnetaan toistaiseksi Rome-kehitysnimensä ohella kuvissa näkyvällä Touch.B-nimellä. Kumpikaan nimistä tuskin kuitenkaan tulee olemaan puhelimen lopullinen mallinimi: tiedot kertovat Romen olevan vain kehitysnimi eikä Touch.B-nimi sovi lainkaan HTC:n aiempaan nimeämisjärjestelmään ja vastaavia takakuoren tekstejä on nähty aiemminkin, mutta ne eivät ole silloinkaan kääntyneet lopullisiksi mallinimiksi.
Toistaiseksi ei aivan varmaa tietoa ole edes uutuuden käyttöjärjestelmästä. Kuvat esiin tuonen MobiFrance-sivuston mukaan puhelin muistuttaa kovasti HTC:n Touch2:ta, josta löytyy Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmä, mutta olisi varustettu Googlen Android-käyttöjärjestelmällä. Täyttä varmuutta asian suhteen ei kuitenkaan toistaiseksi ole.
Romen ominaisuuksista ei ole toistaiseksi myöskään muuta kuin kuvien tarjoamaa tietoa. Mukana ovat siis kosketusnäyttö, HTC:n oma ExtUSB-liitäntä sekä kamera, jonka tarkkuudesta ei ole tietoa.
Rome-kehitysnimellisen HTC-puhelimen olemassa olosta on tiedetty jo pitkään. Mekin olemme maininneet sen jo heinäkuun lopulla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.