Kahdesta ennennäkemättömästä Motorolan Android-puhelimesta vuoti kuvia esiin

Markus Lehtiniitty
3. joulukuuta, 2009 19:48

Motorolan kahdesta ennennäkemättömästä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetusta puhelimesta on vuotanut ensimmäiset kuvat julkisuuteen - toinen malleista tunnetaan Sholes Tablet -kehitysnimellä, mutta toinen on toistaiseksi täysi mysteeri.
Motorola Sholes Tabletin odotetaan olevan hieman parannettu versio jo markkinoillekin ehtineestä DROID/MILESTONE-mallista, jonka kehitysnimi aikanaan oli Sholes. Vieressä esiintyvät toistaiseksi Sholes Tabletista saatavilla olevat kuvat - paljoa ne eivät paljasta, mutta paljastavat kuitenkin laitteesta löytyvän HDMI-liitännän, mikä on toistaiseksi vielä melko erikoista. Lisäksi uudetkin kuvat vahvistavat aiemmat tiedot Sholes Tabletin kahdeksan megapikselin automaattitarkenteisesta kamerasta Xenon-salamalla. DROID/MILESTONE:sta löytyy vain viisimegapikselinen kamera.
Muilta ominaisuuksiltaan Sholes Tabletin pitäisi vastata DROID/MILESTONE:a: 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin tarkkuudella, 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, 3,5 mm:n millimetrin kuulokeliitäntä sekä Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta varustettuna 550 megahertsin ARM Cortex-A8 -suorittimella. DROID/MILESTONE:een verrattuna Sholes Tabletista uupuu esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, joten se tukeutuu vain kosketusnäyttöön.
Sholes Tabletin julkistus- tai markkinoilletuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. Tuoreet kuvat siitä esiin toi kiinalainen mobile01.com-sivusto.
Se toinen julkisuuteen vuotanut ilmestynyt Motorolan tuleva Android-puhelin paukahti esiin The Boy Genius Report -sivuston Sholes Tabletista kertovan jutun kommenteissa.
Myös tästä alta löytyvässä kuvassa esiintyvästä, mustanpuhuvasta Android-puhelimesta näyttäisi löytyvän kahdeksan megapikselin kamera, tosin kaksois-LED-kuvausvalolla. Lisäksi näytön kooksi on kerrottu 3,8 tuumaa ja suorittimen kellotaajuudeksi 800 megahertsiä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.