Nokia julkisti 2710 Navigation Editionin - navigointia edullisemmassa hintaluokassa

Markus Lehtiniitty
7. joulukuuta, 2009 14:34

Nokia on julkistanut 2710 Navigation Edition -puhelinmallin. Kyseessä on edullinen, nimensä mukaisesti erityisesti navigointikäyttöön soveltuva puhelin.
Nokian mukaan 2710 Navigation Edition on yhtiön edullisin karttasovelluksella sekä GPS-paikannuksella varustettu puhelin. Lisäksi puhelimesta löytyy digitaalinen kompassikin, joka tuo oman lisänsä erityisesti kävellen liikuttaessa. Nokian mukaan puhelimen mukana tulee myös ääniohjatun käännös käännökseltä -navigoinnin elinikäinen lisenssi sekä autoteline ja -laturi (kuvassa jutun lopussa).
Nokian mukaan asianmukaiset kartat toimitetaan valmiiksi puhelimen muistiin ladattuna, jotta niitä ei tarvitse ladata puhelinverkkoyhteyden yli, mikä tietyissä tilanteissa voi olla tyyristä. 2710 Navigation Edition on suunnattu pääasiassa kehittyville markkinoille, mutta voi muodostua suosituksi myös kehittyneilläkin markkinoilla.
Karttoihin ja navigointiin liittyvien ominaisuuksien ohella puhelin tarjoaa muun muassa 2,2 tuuman näytön, kahden megapikselin kameran, microSD-muistikorttipaikan (mukana kahden gigatavun kortti), musiikkisoittimen, FM-radion, 3,5 mm:n standardin kuulokeliitännän, tuen Nokian Ovi Mail -sähköpostipalvelulle sekä pikaviesteille sekä GPRS-datayhteydet. Valmiusaikaa 2710 Navigation Editionille luvataan 18 päivää ja puheaikaa neljä tuntia ja 20 minuuttia.
2710 Navigation Editionin verottomaksi hinnaksi Nokia arvioi 110 euroa - markkinoille uutuuden pitäisi saapua vuoden 2010 toisella neljänneksellä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.