Venäläisguru: Apple tilannut jo uuden iPhonen

Matti Robinson
10. joulukuuta, 2009 14:48

Puhuttaessa mobiilimaailman huhuista, sisäpiiritiedoista, testilaitteista ja tuotejulkistuksista, usein nousee esiin nimi Eldar Murtazin. Venäläisen Mobile-review.com-sivuston päätoimittajana leipätyötään tekevä herra on kenties maailman suurin kännykkäguru, jonka huhuilut pitävät keskimäärin paikkansa. Eldar tweettasi muutama tunti sitten lyhyesti, mutta ytimekkäästi "Foxconn received order for next generation iphone."
Vapaasti suomennettuna viesti tarkoittaa, että "Foxconn vastaanotti tilauksen seuraavan sukupolven iPhonesta." Luotettavan lähteen lisäksi uskottavaa kommentissa ovat mainittava yritys, joka on jo aiemmin toiminut Applen sopimusvalmistajana iPhonelle, sekä ajankohta, joka sopii hyvin Applelta totuttuihin, vuoden keskivaiheille sijoittuviin iPhone-lanseerauksiin.
Eldar Murtazinin lisäksi useat analyytikot ovat arvioineet, että uusi iPhone on tulossa ensi vuonna. Syitä epäillä suositun iPhonen neljättä tulemista ei juurikaan tule mieleen, joten jäämme odottamaan kenties alkuvuodesta tapahtuvaa julkistusta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.