Videolla: tarkastelussa tuore Android-puhelin Acer Liquid

Markus Lehtiniitty
10. joulukuuta, 2009 15:02

Aiemmin lähinnä tietokonevalmistajana tunnettu Acer on hiljattain saapunut mukaan myös puhelinmarkkinoille. Vielä toistaiseksi valtaosa Acerin puhelimista on ollut Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustettuja, mutta myös yksi Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu joukosta löytyy: Acer Liquid (tunnetaan myös A1-mallikoodilla).
Liquidin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö WVGA-tason tarkkuudella, Qualcomm Snapdragon -alusta alikellotetulla 768 megahertsin suorittimella, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus sekä muun muassa 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä. Liquidissä käytössä oleva Android-versio on 1.6.
Acer Liquidin toimitukset markkinoille ovat jo alkaneet. Tämän päivän videollamme Acerin Liquid poistetaankin myyntipakkauksestaan, minkä jälkeen sen tärkeimpiä ominaisuuksia käydään läpi.
Alta löytyvä video on YouTube-palvelussa TechnoloShree-nimimerkillä esiintyvän käyttäjän tuotantoa ja pituutta sillä on niukasti vajaat 10 minuuttia.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.