Tässä ovat Nokian ja Applen joululahjat

Markus Lehtiniitty
12. joulukuuta, 2009 18:54

Sekä Nokia että Apple ovat mukana joulumielessä tarjoamalla sisältöä ilmaiseksi sisältökaupoistaan. Nokian kampanja on ajallisesti pitkäkestoisempi ja on jo käynnissä, kun Apple puolestaan aloittaa ilmaisen tarjoilun iTunesistaan vasta 26. joulukuuta.
Nokia tarjoaa Symbian S60 -alustan kosketuspuhelimilleen (5230, 5530 XpressMusic, 5800 XpressMusic, N97 mini, N97, X6) joulukuun loppuun asti yhden tavallisesti maksullisen sovelluksen ilmaiseksi. Parhaiten Nokian päivittäin vaihtuvista ilmaisista sovelluksista pysyy perillä Ovi by Nokian kautta Twitter-palvelussa.
Esimerkkinä tänään Nokia tarjoaa Ovi Storestaan ilmaiseksi Notebook Touch -sovelluksen, joka mahdollistaa erilaisten muistiinpanojen piirtelyn.
Muille kuin kosketuspuhelimillekin Nokia tarjoaa jotakin. Osoitteesta promotions.ovi.com/christmas löytyvän sivun kautta löytyvät kaikki Nokian Ovi Storen joulutarjoukset.
Apple puolestaan tulee 26. joulukuuta ja 6. tammikuuta välisenä aikana jakamaan päivittäin yhden ilmaisen sisältökohteen iTunes-kaupastaan. Kyseessä voi siis olla joko musiikkikappale tai iPhone-sovellus, ja yhteensä tämä Applen kampanja tulee kestämään 12 päivää.
Lisätietoa Applen iTunes-kampanjasta löytyy osoitteesta itunes12daysofchristmas.eu. Sivulla voi myös listautua saadakseen kampanjan käynnistyttyä päivittäin sähköpostiinsa muistutuksen päivän ladattavissa olevasta kohteesta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.