Videolla: esittelyssä LG:n projektorilla varustettu puhelin

Markus Lehtiniitty
12. joulukuuta, 2009 18:20

Videoprojektorit saattavat nousta seuraavan parin vuoden aikana huippupuhelinten uudeksi vakio-ominaisuudeksi. Vielä toistaiseksi projektorilla varustetut puhelimet ovat harvinaisuuksia, ja niiden levinneisyyttä toistaiseksi kenties hidastavin on niiden koko.
Tämän päivän videonostona Videolla-sarjassamme esillä on LG:n eXpo-niminen puhelin. Kyseinen puhelin on tarkoitettu vain Yhdysvaltain markkinoille AT&T-operaattorin kautta. Se tarjoaa kuitenkin loistavan esimerkin projektoripuhelinten mahdollisuuksista. eXpossa projektori on vielä lisävaruste, ja tuo melkoisesti lisää kokoa puhelimeen kiinnitettynä ollessaan.
Lisävarusteena saatavan pikoprojektorin ohella LG eXpo:n muita tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä, esiin liukuva täysnäppäimistö, 3,2 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera sekä Smart Sensor -nimellä kutsuttu sormenjälkitunnistimen sisältävä näppäin.
PC Magazinen/PCMAG.comin videolla on pituutta vajaat kaksi minuuttia, jossa ajassa projektorin kyvykkyydestä saanee jo hyvän käsityksen.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.