Motorolan huippupuhelimesta tuli menestys Briteissäkin

Markus Lehtiniitty
13. joulukuuta, 2009 19:44

Motorolan lippulaivamalli, joka Euroopassa tunnetaan MILESTONE:na ja Yhdysvalloissa DROID:ina, on noussut suurmenestykseksi myös brittimarkkinoilla.
MILESTONE on toistaiseksi Isossa-Britanniassa saatavilla vasta eXpansys-verkkokaupan kautta. eXpansys toi MILESTONE:n myyntiin 10. joulukuuta, ja myi koko varastonsa tämän jälkeen loppuun vain kahdessa ja puolessa tunnissa. Lisäksi eXpansys on todennut MILESTONE:n olevan sen koko 11-vuotisen historian nopeiten myynyt laite.
"Torstaina 10. joulukuuta ensimmäinen toimitus Motorola MILESTONE:ja toimitettiin Isoon-Britanniaan, eXpansys.comin yksinoikeudella myytäväksi. Kolmen tunnin sisällä tuotteen listaamisesta sivuillamme varastosta löytyväksi se myi loppuun. Tämä tekee Motorola MILETSONE:sta nopeiten myyneen laitteen verkkosivumme 11-vuotisessa historiassa, jopa iPhonea menestyksellisemmän", kertoi eXpansysin edustaja Pocket-lint-sivustolle.
eXpansys keräsi MILESTONE:n markkinoilletuloa edeltäneen viikon aikana reilusti yli 1 000 ennakkotilausta laitteesta, ja joutui kasvattamaan Motorolalta tilaamaansa puhelinmäärää kahdesti. Epävirallisten arvioiden mukaan eXpansysin kautta on kulkeutunut markkinoille jo noin 5 000-6 000 MILESTONE:a, mitä voidaan pitää hyvänä menestyksenä Motorolan Euroopan markkina-asema huomioiden.
Myös Yhdysvalloissa vastaava puhelin, jota Verizon Wireless -operaattori myy DROID-nimellä, on kerännyt kenties suurimman suosion sitten Applen iPhonen.
MILESTONE:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Googlen Android 2.0 -käyttöjärjestelmä, 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin WVGA-tarkkuudella sekä monikosketustuella, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kaksois-LED-kuvausvalolla ja 720x480 pikselin videokuvauksella, GPS-paikannus, Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta sisältäen 550 megahersin ARM Cortex-A8 -suorittimen ja PowerVR SGX 530 -näytönohjaimen, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Mukana toimitetaan 16 gigatavun kortti.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.