Videolla: esittelyssä Samsungin kaksi erikoista Diva-tyylipuhelinta

Markus Lehtiniitty
14. joulukuuta, 2009 18:00

Tämän päivän videonostonamme Videolla-sarjassa esillä ovat Samsungin tuoreet Diva-tyylipuhelimet, jotka Samsung julkisti virallisesti joulukuun alussa. Diva on Samsungin uusi tyylipuhelinten kokoelma, jota tullaan päivittämään vuosittain. Toistaiseksi Diva-puhelimia on esitelty kaksi: kosketusnäytöllinen Diva (S7070) sekä simpukkarakenteinen Diva folder (S5150).
Samsung Diva on rakenteeltaan perinteinen, TouchWiz-käyttöjärjestelmällä varustettu kosketusnäyttöpuhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö 240x320 pikselin QVGA-tarkkuudella, 3,2 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth-yhteys sekä FM-radio RDS-tuella. Kyseessä on GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä tukeva kolmitaajuuspuhelin.
Samsung Diva folder on puolestaan nimensä mukaisesti simpukkarakenteinen puhelin. Diva folderin ominaisuudet vastaavat hyvin pitkälti kosketusnäytöllistä Diva-mallia, mutta Diva folderin näyttö on kooltaan vain 2,2 tuumaa eikä havaitse kosketusta. Lisäksi Diva folderista löytyy myös ulkoinen, piilotettu LED-näyttö.
Ominaisuuksien sijaan pääosassa Diva-puhelimissa onkin muotoilu, jota päästään mukavasti esittelemään alta löytyvillä kolmella videolla. Ensimmäinen videoista on Phone Arena -sivuston tuotantoa ja kaksi jälkimmäistä venäläisen Mobile-review-sivuston käsialaa ollen myös venäjänkielisiä.



Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.