Fonecta julkaisi hakusovelluksensa Applen iPhonelle

Markus Lehtiniitty
15. joulukuuta, 2009 21:03

Suomalainen Fonecta on julkaissut yritystietojen hakusovelluksensa Applen iPhone- ja iPod touch -laitteissa käytössä olevalle iPhone OS -käyttöjärjestelmälle.
Fonectan nyt julkaisema sovellus ei siis mahdollista yksityishenkilöiden puhelinnumeroiden hakemista, vaan vain yritysten, kuten esimerkiksi ravintoloiden, hotellien ja muiden palveluiden, yhteystietojen hakemisen.
Sovellus osaa hyödyntää iPhonen paikannustoimintoa, joka käyttää sijainnin määrittämiseen niin GPS:ää, puhelinverkkoa kuin myös WLAN-tukiasemiin perustuvaa mittausta. Tämän myötä sovellus mahdollistaa käyttäjää lähimpänä sijaitsevien palveluiden helpon löytämisen.
Fonectan mukaan etsittyjen yhteystietojen löytymisen jälkeen sovellus mahdollistaa soittamisen, siirtymisen internetsivuille, sijainnin paikantamisen, reittiohjeiden hakemisen, sähköpostin lähettämisen kuin myös tulosten tallentamisen ja tietojen jakamisen ystävien kanssa.
Sekä sovelluksen lataaminen että sen käyttö on maksutonta. Sovelluksen lataaminen onnistuu Applen App Storesta - tässä iTunes-linkki.
Sovelluksen arvioiden keskiarvo on tällä hetkellä kaksi ja puoli tähteä 69 lähetetyllä arviolla. Totutusti useimmin esiintyneet arviot ovat ääripäät, yksi ja viisi tähteä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.