Sony Ericssonin läpinäkyvänäyttöinen XPERIA Pureness saapumassa markkinoille

Markus Lehtiniitty
15. joulukuuta, 2009 20:30

Sony Ericssonin läpinäkyvällä näytöllä varustettu XPERIA Pureness -tyylipuhelin on saapunut markkinoille Yhdysvalloissa. Hintaa puhelimella on Yhdysvalloissa 990 dollaria, joka euroissa on noin 680 euroa.
XPERIA Purenessin ehdoton erikoisuus on sen läpinäkyvä näyttö. Lisäksi myöskään puhelimen näppäimissä ei kiinteästi näkyviä merkintöjä ole lainkaan, vaan ne syttyvät päälle vain aina niitä tarvittaessa. Näin ollen kyseessä on yksi ulkonäöltään omaperäisimmistä puhelimista.
Ominaisuuksien osalta XPERIA Pureness ei tarjoa. Puhelinta markkinoidaan lauseella "puhu, tekstaa, aika - lomaa teknologiasta", joka varmasti kertoo paljon. Peruspuhelinominaisuuksien lisäksi mitään ylimääräisiä herkkuja ei tästä XPERIA:sta siis juurikaan löydy - kyseessä on Sony Ericssoninkin mukaan pelkistetyn yksinkertainen tyylipuhelin.
Purenessin mukana seuraa 24 tuntia vuorokaudessa auki oleva concierge-palvelu, joka vastaa kaikkiin elämäntyylivaatimuksiin ja on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ympäri maailman.
Yhdysvalloissa XPERIA Purenessia myyvät Saks Fifth Avenue sekä Sony Cierge VIP Shopping -palvelu. Valitettavasti XPERIA Purenessin myyntiintulosta Suomen markkinoilla ei toistaiseksi ole tietoa. Myyntiintulo on mahdollista, mutta ei varmaa. Aiemmin XPERIA Pureness on löytynyt Sony Ericssonin Suomen verkkosivuilta, mutta ainakaan tällä hetkellä sitä ei sieltä löydy. Myöskään esimerkiksi Saksista ei XPERIA Purenessin tilaaminen Suomeen ainakaan toistaiseksi onnistu.
Aiemmin olemme kertoneet XPERIA Purenessista muun muassa Sony Ericssonin esiteltyä sitä, teknisten tietojen paljastuttua sekä Videolla-sarjassa reilun kuusiminuuttisen esittelyvideon myötä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.