Videolla: esittelyssä Synaptics-kosketusnäyttövalmistajan Fuse-konseptipuhelin

Markus Lehtiniitty
15. joulukuuta, 2009 19:08

Kosketusnäyttövalmistaja Synaptics on luonut yhteistyössä muutamien muiden merkittävien mobiiliteknologiayhtiöiden kanssa Synaptics Fuse -nimisen kosketuspuhelimen visiotaan esittelemään.
Synapticsin kanssa uutta puhelinta ovat olleet luomassa Texas Instruments, Immersion, TheAlloy ja The Astonishing Tribe. Synaptics Fusen kerrotaan olevan ensimmäinen konseptipuhelin, johon on integroitu useita uusia käyttöliittymätekniikoita yhteen laitteeseen: haptinen palaute, monikosketus, 3D-grafiikat kuten myös tunnistimet käytetylle voimalle, pitelylle sekä etäisyydelle.
Kosketus laajentuu Synaptics Fusessa näytön ulkopuolelle, sillä myös puhelimen sivuilta sekä takaata löytyy kapasitiiviset kosketustunnistimet. Fusessa käytetään Synapticsin ClearPad-, TouchButtons- ja NavPoint-teknologioita. Lisätietoa Fuse-konseptipuhelimesta löytyy Synapticsin lehdistötiedotteesta.
Alta löytyy kaksi lyhyttä esittelyvideota Fuse-konseptipuhelimesta. Videot ovat molemmat alkuperältään Synapticsin omia videoita. Synaptics tulee ensi vuoden alkupuolella esittelemään konseptipuhelintaan myös CES- ja Mobile World Congress -tapahtumissa.


Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.