Samsungilta tulossa vieläkin edullisempi kosketuspuhelin: Corby Pop

Markus Lehtiniitty
19. joulukuuta, 2009 17:25

Samsungilta on tulossa vielä edullisempi versio jo itsekin edullisesta S3650 Corby -kosketuspuhelimesta (kuvassa). Edullisemman Corbyn nimi tulee olemaan Corby Pop, mutta oikeastaan kovin paljon muuta siitä ei vielä tiedetä.
Corby Popista kertoneen CellPassion-sivuston mukaan sen ominaisuuksiin pitäisi kuulua 1,3 megapikselin kamera, 22 megatavua sisäistä tallennusmuistia, FM-radio tallennusmahdollisuudella sekä 960 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi tarjota puheaikaa kahdeksan tuntia. Sovelluspuolelta Corby Popista pitäisi löytyä suosittujen yhteisöpalvelujen widget-sovellukset, Palringon pikaviestisovellus sekä huijauspuhelutoiminto.
Aiemmasta S3650 Corbysta löytyvät muun muassa 2,8 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, musiikkisoitin, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth-yhteys sekä tuki neljämme GSM-taajuudelle ja GPRS- sekä EDGE-datayhteyksille. Toistaiseksi ei ole saatavilla tietoa vastaako Corby Pop näiltä osin isoveljeään, mutta esimerkiksi microSD-muistikortti on saatettu tiputtaa kokonaan pois.
Myöskään Corby Popin julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. Tällä hetkellä saatavilla olevien tietojen mukaan Corby Popin pitäisi Intian markkinoille alle 7 000 rupian, eli 105 euron, hintaan.
Alkuperäinen Corby on ollut Samsungille erittäin suuri menestysmalli: sitä on myyty toistaiseksi noin 1,5 miljoonan kappaleen kuukausitahtia, ja yhteensä sen myynnin on kerrottu ylittäneen jo kolme miljoonan kappaleen rajan - vain siis kahdessa kuukaudessa. Vain kosketusnäytön sisältävän Corbyn lisäksi Samsung on esitellyt myös muun muassa CorbyTXT- ja CorbyPRO-puhelimet. Lisäksi S3650 Corbysta on tulossa WLAN-yhteydellä varustettu S3650W-malli, sekä myös hyvin samankaltainen, mutta hieman paremmilla ominaisuuksilla varustettu M5650 Lindy.
Mielenkiintoisena huomiona on Corby Popin nimi, sillä myös toisella korealaisvalmistajalla, LG:llä, on mallistossaan GD510 Pop -niminen malli.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.