Videolla: Nokia E72 ulos laatikosta vasaran avulla

Markus Lehtiniitty
21. joulukuuta, 2009 20:05

Nokia on järjestänyt WOMWorldin kautta E72 Responsiveness Challenge -nimisen haasteen, jonka kautta tarkoituksena on ollut promota hiljattain markkinoille saapunutta Nokia E72 -älypuhelinta.
E72 on käytännössä suora seuraaja Nokian aiemmalle ja erittäin suositulle E71-mallille, johon nähden E72 tarjoaa niin uudistuneen muotoilun kuin myös paremmat ominaisuudet. Suomessa E72 saapui markkinoille marraskuun puolen välin tienoilla.
WOMWorldin haasteeseen mukaan valituille 20 henkilölle lähetetiin E72-puhelimet läpinäkyvässä, mutta lukitussa laatikossa. Laatikon avaamiseen tarvittavan koodin keksimiseksi aiemmin toisiaan tuntemattomien henkilöiden piti tehdä yhteistyötä. Valitettavasti pestaola.gr-sivuston vastaanottama laatikko ei kuitenkaan avautunut oikealla koodillakaan, minkä johdosta laatikon avaamisessa jouduttiin turvautumaan järeämpiin konsteihin.
Alta löytyvällä noin kahden ja puolen minuutin mittaisella videolla E72:n sisältävä muovilaatikko avataankin väkivaltaisesti vasaran avulla.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.