Samsung C3510 Corby POP nyt puolivirallinen

Markus Lehtiniitty
25. joulukuuta, 2009 14:26

Samsung on nyt jo puoliksi virallistanut tulevan, erittäin edullisen C3510 Corby POP -kosketuspuhelimensa tuomalla sen tuotetiedot esille Intian sivuilleen. Virallisesti lehdistötiedotteen kera Samsung ei kuitenkaan ole Corby POP:ia vielä toistakseksi julkistanut.
Corby POP tulee olemaan hieman karsittu versio Samsungin erittäin suositusta S3650 Corby -kosketuspuhelimesta, joka on myös jo Suomen markkinoilla. Kokonaisuudessaan Corbyn myynti ylsi yli kolmeen miljoonaan kappaleeseen vain kahdessa kuukaudessa markkinoille saapumisesta.
Aiempien tietojen perusteella Corby POP:in ominaisuuksiin pitäisi lukeutua ainakin 1,3 megapikselin kamera, 22 megatavua sisäistä tallennusmuistia, FM-radio tallennusmahdollisuudella, suosittujen yhteisöpalvelujen widget-sovellukset sekä 960 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi tarjota puheaikaa kahdeksan tuntia. Lisäksi puhelimesta löytyy myös 2,8 tuuman kapasitiviinen kosketusnäyttö, musiikkisoitin ja Bluetooth-yhteys. Alkuperäiseen Corbyyn verrattuna Corby POP:in kameran tarkkuus on heikompi, minkä ohella esimerkiksi microSD-muistikorttipaikka on ilmeisesti pudotettu pois. Lisäksi Corby POP eroaa myös muotoilultaan Corbysta.
Corby POP:in on toistaiseksi kerrottu saapuvan markkinoille vain Intiassa alle 7 000 rupian, eli 105 euron, hintaan. Saatavuus tullee laajentumaan vaiheittain myös muille markkinoille - tarkempia tietoja tämän osalta ei kuitenkaan toistaiseksi ole.
Corby POP:in ja alkuperäisen perus-Corbyn ohella Corby-mallistoon kuuluvat myös Corby PRO ja Corby TXT. Lisäksi Samsung on tuomassa S3650 Corbystä markkinoille WLAN:illa ryyditetyn S3650W-mallin, minkä ohella Corbyn yläpuolelle mallistoon julkistettiin hiljattain hieman kehittyneempi M5650 Lindy -kosketuspuhelin.
Suomessa Gigantti tarjosi S3650 Corbya hiljattain tarjouksessa rajoitettuna eränä jopa vain 129 eurolla. Corbyn yleinen hintataso Suomessa liikuu 135-150 eurossa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.