Saunalahdesta Elisan kuluttajamyynnin brändi

Markus Lehtiniitty
30. joulukuuta, 2009 14:13

Elisa tulee keskittymään kuluttajille suuntautuvassa liittymäkaupassaan jatkossa lähinnä Saunalahti-brändiin. Yritysmyynti ja erilaiset kuluttajille tarjottavat laajemmat palvelut jatkavat Elisa-brändin alla. Asiasta on kertonut Digitoday.
"Kuluttajapuoli ja kuluttajien liittymämyynti keskitetään Saunalahteen", kertoi Elisan palvelujohtaja Pasi Vanninen Digitodaylle.
Saunalahteen keskittyminen on edennyt vaiheittain: jo nyt suurin osa kuluttajien liittymäkaupasta tapahtuu Saunalahden kautta, ja sen kautta on tarjolla myös enemmän liittymävaihtoehtoja sekä laajemmin erilaisia puhelinmalleja. Muun muassa Nokian tuoreimmat mallit Elisa on tuonut markkinoille vain Saunalahden kautta. Myös Elisan verkkokaupan kautta tilattaessa asiakas on usein päätynyt lopulta Saunalahden asiakkaaksi.
Jatkossa Elisa saattaa lopettaa puhelinten kytkykaupan tykkänään Elisa-brändin osalta, ja siirtyä kytkyliittymien osalta käyttämään vain Saunalahden brändiä. Elisa pysyy kuitenkin jatkossakin brändinä yrityksille suuntautuvassa myynnissä sekä kuluttajille tarjottavissa laajemmissa palveluratkaisuissa, kuten viihde- tai turvapalveluissa.
Elisa osti Saunalahden vuonna 2005. Siihen keskitytään nyt kuluttajamyynnissä sen tehokkaamman toimintatavan ja edullisemman kulurakenteen ansiosta. Saunalahden asiakkaiden asioinnista suurin osa tapahtuu omatoimisesti verkon kautta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.