Steve Wozniak hankki itselleen heti Nexus Onen

Kaarlo Räihä
15. tammikuuta, 2010 17:59

Applen toisena perustajana tunnettu Steve Wozniak on ollut aina kiinnostunut uudesta tekniikasta, mutta hänen kiinnostuksensa ei rajoitu pelkkiin Applen tuotteisiin, vaan Wozniak kertoi viime viikolla NBC Class Action -ohjelmassa hankkineensa itselleen Nexus Onen.
Wozniak oli kaiken lisäksi tyytyväinen Googlen ja HTC:n luomaan puhelimeen, sillä se on hänen mukaansa tällä hetkellä hänen mieluisin teknolelu. Tämä lausahdus ymmärrettiin monissa paikoissa väärin, joten monet tahot luulivat, että Wozniak on hylännyt aiemmin hankkimansa nyt iPhonet kokonaan. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Wozniak tarkensi myöhemmin, että hän omistaa edelleen kaksi iPhonea.
Vuoden 2008 alkupuolella Wozniak kritisoi iPhonea mm. 3G-tuen puutteesta, ja kun Apple korjasi useita epäkohtia uudemmissa iPhoneissa, oli Wozniak jälleen jonottamassa uutta puhelinta ensimmäisten joukossa.
Toistaiseksi muut julkisuuden henkilöt eivät kuitenkaan ole esitelleet omaa Nexus One -puhelinta, ja tutkimusyhtiö Flurryn tekemän selvityksen mukaan puhelinta myytiin ensimmäisen viikon aikana ainoastaan 20 000 kappaletta. Flurryn luvut perustuvat puhelimiin asennettavista ohjelmista kerättyihin tietoihin, ja alustan suosion perusteella Nexus One on käynyt kilpailijoitaan huonommin kaupaksi myyntimäärissä mitattuna.
Flurry sanoo kuitenkin, etteivät iPhonen, Nexus Onen, Droidin ja myTouchin myyntiluvut ole suoraan vertailukelpoisia, koska markkina-alueet ja mainonta vaikuttavat suuresti myyntilukuihin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.