Tältä näyttää Grand Theft Auto: Chinatown Wars iPhonella

Kaarlo Räihä
19. tammikuuta, 2010 14:07

Applen App Store -kauppapaikan kautta myydään runsaasti pelejä, jotka toimivat iPhone-matkapuhelimilla ja iPod touch -mediasoittimilla. Kaikki tahot eivät kuitenkaan pidä iPhonea ja iPod touchia todellisina pelilaitteina, koska nimekkäämmät pelifirmat eivät ole juuri julkaisseet laitteelle kunnollisia uutuuspelejä.
Tämä asia on kuitenkin muuttumassa vauhdilla, ja ensimmäisenä osoituksena tästä on DS- ja PSP-konsoleilta tutun Grand Theft Auto: Chinatown Wars -pelin siirtäminen App Storeen. 7,99 euron hintaisesta pelistä ei ole kuitenkaan karsittu sisältöä PSP- tai DS-versioon nähden, joten App Storen versio on selvästi edullisempi kuin kilpailevien alustojen versiot.
Touch Arcade -sivuston tekemän pikaisen arvion mukaan App Storen peli muistuttaa kosketusnäytön hyödyntämisen myötä ohjaukseltaan enemmän DS-versiota (mukana on DS-versiosta tuttuja minipelejä). Graafisesti ulkoasu on DS- ja PSP-versioiden välissä, joten tältä osin luvassa on tuttu ja turvallinen GTA-elämys. Sisältönsä vuoksi pelille on lätkäisty 17 vuoden ikäraja, joten peli ei sovellu perheen pienemmille.
Alla esittelyvideo pelin toiminnasta

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.