mySpot on Spotify-ohjelma Windows Mobilelle

Kaarlo Räihä
25. tammikuuta, 2010 12:40

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify jakelee tietokoneille tarkoitettujen toisto-ohjelmien lisäksi matkapuhelimille tarkoitettuja versioita, ja virallisesti Spotifyta tukevat Symbian-, Android- ja iPhone-ohjelmistoalustan päälle rakennetut laitteet. Epävirallisten Spotify-sovellusten joukosta löytyy kuitenkin myös mobiililaitteilla toimivia versioita, joihin lukeutuu Windows Mobile -mobiilikäyttöjärjestelmälle suunnattu mySpot.
Ominaisuuksien osalta mySpot tukee musiikin toistamisen ohella hakuja, soittolistoja sekä levyjen kansikuvien näyttämistä. Jatkossa toteutettavien ominaisuuksien listalta löytyvät puolestaan paremmat hakuominaisuudet, soittolistojen muokkaus ja Last.FM-tuki.
Toimiakseen mySpot vaatii Windows Mobile Professional (Pocket PC) 6.0 -järjestelmän tai uudemman, joten ohjelmaa voi käyttää esim. HTC:n Touch-puhelimilla. Valitettavasti mySpot ei toistaiseksi sisällä sisäänrakennettua mediasoitinta, joten ohjelman kaveriksi täytyy hankkia GSPlayer-, PocketPlayer- tai CorePlayer-mediasoitin musiikin toistamista varten.
Muiden Spotify-sovellusten tapaan itse mySpot ei maksa mitään, mutta ohjelman käyttö vaatii Spotify Premium -tilauksen, jonka hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, jotta musiikin kuuntelu onnistuu.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.